8 SEPTEMBRIE 2022  PALATUL BRAGADIRU

Digital Divas Awards

Gala anuala Digital Divas Awards vine ca o recunoastere a muncii si a eforturilor pe care comunitatea creatorilor de continut din Fashion, Beauty & Lifestyle le depune zi de zi. Este o celebrare a celor mai activi creatori de continut din mediul online local. In ultimii ani, Digital Divas Awards si-a extins acoperirea catre noi zone de continut si noi creatori. Digital Divas Awards 2022 va avea loc pe 8 septembrie, la Palatul Bragadiru, dupa conferinta din prima parte a zilei.

PROPUNERI DIGITAL DIVAS AWARDS

Propunerile pentru Digital Divas Awards pot fi facute in perioada 22 iunie – 24 iulie 2022, sunt gratuite si pot fi anuntate de orice persoana prin completarea formularului online.

Atentie! O propunere nu aduce automat o nominalizare. Este doar o propunere. Nominalizarea este facuta de organizator pe baza propunerilor primite numai daca aceasta se incadreaza in categoria desemnata si respecta cerintele. Te rugam sa urmaresti cu atentie cerintele fiecarei categorii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a face o selectie sau de a muta propunerile in categorii compatibile.

Pentru ca o propunere sa fie valida, ea trebuie sa contina toate datele cerute in formularul online (date de identificare, link-uri, descrieri, daca e cazul).

In campurile care necesita adrese web, trebuie inserate link-urile exacte ale conturilor/blogurilor. ( De exemplu, campul de Instagram se completeaza in formatul www.instagram.com/numecont si nu @numecont)

Daca un creator de continut doreste sa propuna si blogul, si contul de Instagram, si canalul de YouTube, va trebui sa completeze formularul dedicat categoriilor respecive.

Propunerile inscrise incomplet nu vor fi luate in considerare.

Un cont social media sau un blog poate fi inscris la o singura categorie, tinand cont de cerintele acesteia. De exemplu, un cont de YouTube sau Instagram nu poate fi inscris si la Rising Stars in Fashion & Beauty, si la Best Fashion & Beauty.

PROCESUL DE JURIZARE

Procesul de jurizare se desfasoara dupa incheierea procesului de selectie a propunerilor si anuntarea nominalizarilor, iar rezultatul final va fi obtinut, in cele mai multe categorii, din votul publicului (50%) si voturile juratilor, un grup format din specialisti din domeniu si din comunicare si digital (50%). Jurizarea se va desfasura in perioada 1 – 21 august, in baza critieriilor anuntate pentru fiecare categorie.

Pentru categoria „People’s Choice Award”, castigatorul este desemnat 100% de votul publicului.

BUNE PRACTICI IN PROMOVAREA NOMINALIZARILOR

Initiatorii proiectelor din categoriile Digital Divas Awards 2022 sunt incurajati sa isi anunte nominalizarea pe platformele lor personale. Desi micile campanii pe Facebook sau Instagram (paid ads) sunt permise pentru a atrage atentia comunitatii asupra votului online, nu agream si nu incurajam concursurile care au ca scop atragerea voturilor in schimbul unui premiu, giveaway etc. Aceasta practica nu este permisa.

CATEGORII

Most Active Beauty Blogger

Aceasta categorie este deschisa bloggerilor de beauty cu cel putin un an de activitate, care publica frecvent articole si interactioneaza cu comunitatile lor si care, in acelasi timp, au o prezenta activa pe alte retele sociale (Instagram, YouTube, Facebook).

In desemnarea nominalizarilor vor fi luate in considerare urmatoarele criterii: frecventa postarilor (cel putin 15 de articole publicate pe blog in perioada 1 iunie 2021 – 1 august 2022), relevanta articolelor pentru categoria aleasa (beauty) si, orientativ, reach-ul si engagement-ul postarilor. Blogurile care nu au continut propriu nu pot fi propuse pentru o nominalizare in competitie.

TRIMITE O PROPUNERE

Most Active Fashion Blogger

Aceasta categorie este deschisa bloggerilor de fashion cu cel putin un an de activitate, care publica frecvent articole si interactioneaza cu comunitatile lor si care, in acelasi timp, au o prezenta activa pe alte retele sociale (Instagram, YouTube, Facebook).

In desemnarea nominalizarilor vor fi luate in considerare urmatoarele criterii: frecventa postarilor (cel putin 15 de articole publicate pe blog in perioada 1 iunie 2021 – 1 august 2022), relevanta articolelor pentru categoria aleasa (fashion) si, orientativ, reach-ul si engagement-ul postarilor. Blogurile care nu au continut propriu nu pot fi propuse pentru o nominalizare in competitie.

TRIMITE O PROPUNERE

Best Women Websites

Aceasta categorie este deschisa site-urilor de Beauty, Fashion si Lifestyle dedicate femeilor, care au o vechime de cel putin 3 ani in mediul online romanesc. In desemnarea nominalizarilor, pot fi luate in calcul si informatii (disponibile public) despre traficul si interactiunile generate de articolele site-urilor. Site-urile trebuie sa fie sustinute de catre o echipa editoriala locala, formata din minim 3 persoane.

TRIMITE O PROPUNERE

Best Women Communities

Categorie care isi propune sa aduca in prim plan acele grupuri de Facebook initiate de femei sau dedicate femeilor, pe diverse subiecte, pornind de la fashion & beauty, pana la lifestyle, wellbeing, cultura, dezvoltare personala etc. In desemnarea nominalizarilor, vor fi luate in calcul proiectele initiate in comunitate, frecventa postarilor, interactiunea intre membri, utilitatea grupului si ideea in sine a grupului. De asemenea, un criteriu poate fi si numarul membrilor inscrisi pe grup.

TRIMITE O PROPUNERE

Best Podcasts

Categorie adresata podcast-urilor care abordeaza subiecte diverse, relevante in universul feminin, precum cele de lifestyle, wellbeing, cultura, antreprenoriat, dezvoltare personala etc. Categoria nu include proiecte lansate de brand, iar podcast-urile alese spre nominalizare trebuie sa aiba minimum 3 episoade publicate.

TRIMITE O PROPUNERE

Best Health & Wellness Content Creator

Aceasta categorie este dedicata persoanelor active in mediul online, care promoveaza un stil de viata sanatos si totodata se bucura de o recunoastere in randul publicului. In desemnarea nominalizarilor vor fi luate in considerare urmatoarele criterii: o prezenta puternica pe canalele social media, relevanta continutului in categorie, brandul personal si, orientativ, reach-ul si engagement-ul postarilor.

TRIMITE O PROPUNERE

MOST ACTIVE CONTENT CREATOR FOR SOCIAL CAUSES

Aceasta categorie este deschisa persoanelor active in social media, cu o prezenta activa pe cel putin 2 retele sociale (Instagram, YouTube, TikTok sau Facebook), care in ultimul an s-au implicat activ si au demarat actiuni caritabile.

In desemnarea nominalizarilor vor fi luate in considerare urmatoarele criterii: o prezenta puternica pe canalele social media, relevanta continutului in categorie, brandul personal si, orientativ, reach-ul si engagement-ul postarilor.

TRIMITE O PROPUNERE

Best Fashion & Beauty TikTok Account

Aceasta categorie este deschisa conturilor de TikTok cu continut relevant in domeniul fashion si/sau beauty care au peste 10.000 de followers. Conturile care nu au continut propriu (cele ce prezinta curated content) nu pot intra in competitie.

In desemnarea nominalizarilor vor fi luate in considerare urmatoarele criterii: frecventa postarilor, calitatea filmarilor, relevanta continutului pentru categoria de fashion & beauty si, orientativ, reach-ul si engagement-ul clipurilor.

TRIMITE O PROPUNERE

Rising Stars in Fashion & Beauty on YouTube

Aceasta categorie este deschisa canalelor de YouTube de fashion si/ sau beauty, care au cel putin 10.000 de subscribers la 1 august 2022 si au publicat cel putin 5 clipuri anul acesta. De asemenea, canalul de YouTube trebuie sa fie asociat cu o alta prezenta online (site, blog sau cont de Instagram) in domeniul fashion si / sau beauty.

In desemnarea nominalizarilor vor fi luate in considerare urmatoarele criterii: frecventa clipurilor, calitatea filmarilor, relevanta continutului pentru categoria de fashion & beauty si, orientativ, reach-ul si engagement-ul clipurilor.

In aceasta categorie pot fi propuse persoane care au mai avut nominalizari anterioare, insa nu mai vechi de 2019.

TRIMITE O PROPUNERE

Best Fashion & Beauty YouTube Channel

Aceasta categorie este deschisa canalelor de YouTube din domeniul fashion si/sau beauty, care au peste 50.000 de subscribers si au publicat cel putin 15 clipuri in perioada 1 iunie 2021 – 1 august 2022.

In desemnarea nominalizarilor vor fi luate in considerare urmatoarele criterii: frecventa postarilor, calitatea filmarilor, relevanta continutului pentru categoria de fashion & beauty si, orientativ, reach-ul si engagement-ul clipurilor.

TRIMITE O PROPUNERE

Rising Stars in Fashion & Beauty on Instagram

Aceasta categorie este deschisa conturilor de Instagram cu continut relevant in domeniul fashion si/sau beauty care au intre 10.000 – 100.000 de followers. De asemenea, contul trebuie sa fie asociat cu o alta prezenta online (site, blog sau canal de YouTube) in domeniul fashion si/ sau beauty. Conturile care nu au continut propriu (cele ce prezinta curated content) nu pot intra in competitie.

In desemnarea nominalizarilor vor fi luate in considerare urmatoarele criterii: creativitatea continutului, calitatea fotografiilor, interactiunea cu comunitatea, aspectul general al profilului, frecventa postarilor si, orientativ, reach-ul si engagement-ul postarilor. De asemenea, in departajarea propunerilor, poate fi luat in considerare si numarul de followers.

In aceasta categorie pot fi propuse persoane care au mai avut nominalizari anterioare, insa nu mai vechi de 2019.

TRIMITE O PROPUNERE

Best Fashion & Beauty Instagram Account

Aceasta categorie este deschisa conturilor de Instagram cu continut relevant in domeniul fashion si/sau beauty, care au peste 100.000 de followers. De asemenea, contul trebuie sa fie asociat cu o alta prezenta in online (site, blog sau canal de YouTube) in domeniul fashion si / sau beauty.
Conturile care nu au continut propriu (cele ce prezinta curated content) nu pot intra in competitie.

In desemnarea nominalizarilor vor fi luate in considerare urmatoarele criterii: creativitatea continutului, calitatea fotografiilor, interactiunea cu comunitatea, aspectul general al profilului si frecventa postarilor si, orientativ, reach-ul si engagement-ul postarilor.

TRIMITE O PROPUNERE

Best Lifestyle Blogger

Categorie dedicata blogurilor care promoveaza stilul personal, subiecte si experiente premium, pe langa materiale cu impact si cu un continut valoros. Aceasta categorie este deschisa creatoarelor de continut care au un brand personal puternic, o recunoastere in randul brand-urilor si o expunere in media sustinuta in timp.

In desemnarea nominalizarilor vor fi luate in considerare urmatoarele criterii: frecventa postarilor (cel putin 25 de articole publicate pe blog in perioada 1 iunie 2021 – 1 august 2022), relevanta articolelor pentru categoria aleasa (stil personal, good life, wellbeing, lifestyle etc), brand personal puternic si, orientativ, reach-ul si engagement-ul postarilor.

Blogurile care nu au continut propriu sau sunt pozitionate pe nise distincte nu pot fi propuse pentru o nominalizare in competitie. De asemenea, blogurile propuse deja in categoriile de Fashion & Beauty nu pot fi sugerate pentru aceasta categorie.

TRIMITE O PROPUNERE

Best Male Content Creator (Fashion & Lifestyle)

Aceasta categorie este deschisa content creatorilor de lifestyle masculin, cu continut consistent din zona fashion, cu cel putin un an de activitate si o prezenta activa pe cel putin 2 retele sociale (Instagram, YouTube sau Facebook).

In desemnarea nominalizarilor vor fi luate in considerare urmatoarele criterii: frecventa postarilor in social media (cel putin 5 posturi publicate in perioada 1 iunie 2021 si 1 august 2022), relevanta articolelor si, orientativ, reach-ul si engagement-ul postarilor. Blogurile care nu au continut propriu nu pot fi propuse pentru o nominalizare in competitie.

TRIMITE O PROPUNERE

Best Content Creator in Fashion & Beauty

Aceasta categorie este deschisa creatoarelor de continut din domeniul fashion & beauty, cu vechime in social media, cu o prezenta puternica pe mai multe platforme online, cu comunitati mari si care se bucura de o recunoastere in media si in randul brand-urilor.

Persoanele propuse pentru nominalizare trebuie sa aiba un continut relevant in domeniu si sa se remarce prin multiple colaborari cu branduri locale si/ sau internationale din industria de fashion si beauty.

In desemnarea nominalizarilor vor fi luate in considerare urmatoarele criterii: marimea prezentei pe canalele social media, relevanta articolelor pentru categoria aleasa (fashion si/ sau beauty), brandul personal si, orientativ, reach-ul si engagement-ul postarilor.

TRIMITE O PROPUNERE

People’s Choice Award

Acest premiu va fi oferit unei creatoare de continut din categoriile beauty si fashion, care s-a remarcat prin prezenta sa activa in mediul online are cel putin 100.000 followers pe Facebook/ Instagram/ YouTube, detine un blog activ si are o comunitate puternica).

Cautam acea persoana care ofera continut propriu, relevant pentru comunitate, ce publica frecvent pe diverse platforme sociale si are in mod constant diverse colaborari cu branduri. Castigatorul va fi desemnat 100% prin votul publicului.

TRIMITE O PROPUNERE

The Digital Diva of The Year

Acest premiu va fi oferit celei mai active femei din online-ul romanesc. Cautam acea persoana care s-a remarcat prin activitatea sa atat in mediul online, cat si in mediul offline. Digital Diva of the Year are un puternic brand personal, a demarat diverse campanii online/offline, a creat comunitati si este o voce influenta in industria de Fashion, Beauty & Lifestyle.

TRIMITE O PROPUNERE
  • Hosting by Host-Age.ro